Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Het laatste nieuws

Meer dan 70% werknemers niet gelukkig in werkomgeving

11 juli 2018
“Gelukkig zijn kun je gewoon leren, ook op de werkvloer waar je de meeste tijd van jouw leven besteedt”, vertelt drs. Veronique Kilian. Haar boek ‘Geluk op het werk. Train je gelukscompetenties!’ leert je hoe geluk te oefenen is en hoe iemand zijn of haar eigen geluksspier kan trainen. Veronique Kilian is de eerste in Nederland die geluk heeft vertaald naar gelukscompetenties.

Grootste ondernemersontbijtnetwerk van Nederland bestaat 15 jaar

9 juli 2018
In juli 2018 viert BNI Nederland zijn 15-jarige bestaan met een netwerkontbijt bij het oudste chapter van Nederland, BNI Merquess. In Nederland zijn er sinds de start 128 chapters opgericht. Die hebben samen meer dan 3100 leden die vorig jaar elkaar meer dan 198.000 zakelijke aanbevelingen gaven. Het resulteerde in 2017 in een extra 158 miljoen euro omzet voor de leden.Duurzaamheidslening nu nog makkelijker

2 juli 2018
Met de duurzaamheidslening maakt de gemeente Haarlem het voor bewoners voordeliger om duurzame maatregelen te kunnen betalen. De gemeente biedt deze lening al 8 jaar aan. De duurzaamheidslening is nu uitgebreid.

200 miljoen euro voor het MKB

2 juli 2018
De ministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) ingestemd met het MKB-Actieplan. De afgelopen maanden maakte de staatssecretaris een ‘MKB-tour’ door Nederland en sprak met ondernemers over hun drie grootste uitdagingen: personeel, digitalisering en financiering.


Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • Constant Lamp
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Adverteren op HBP?
KiWi Marketing