Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Haarlem Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Haarlem Business Plaza alle Ondernemers uit Haarlem en omgeving een platform om zich te profileren.

Doel Haarlem Business Plaza:
Het doel van Haarlem Business Plaza is om ondernemers uit Haarlem een platform te bieden om zich te profileren. Op Haarlem Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Haarlem vindbaar. Op Haarlem Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Haarlem. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is GRATIS op Haarlem Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Haarlem Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw GRATIS profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd!  

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Haarlem Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Haarlem Business Plaza. Al vanaf € 99,- kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • FiFo Training
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing