Haarlem Business Plaza
sliderfoto

Ergomotion


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0853038272
Adres:
A. Hofmanweg 1a
Postcode:
2031BH
Plaats:
Haarlem


Contactpersoon

Naam:
Iwan Kind
Emailadres:
iwan@ergomotion.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Wij zijn er voor organisaties die de inzetbaarheid van hun medewerkers optimaal willen benutten en eigen regie willen vergroten. Onze manier van werken:
Integrale benadering van fysiek, emotie, cognitie en omgeving. We doen dit met pragmatische enthousiasme, verantwoordelijk, persoonlijk en gericht op gezond (samen)werken.

Wij bundelen kwaliteit, kennis, ervaring en innovatie vanuit verschillende werkgebieden en stemmen daarbij onze diensten en producten geheel af op uw specifieke behoefte en bedrijfsomstandigheden. Snel, flexibel en creatief. Het resultaat: minder verzuim, duurzame inzetbaarheid en een hogere productiviteit.

De partners die zich aansluiten bij Ergomotion zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en hebben veel ervaring.  De samenstelling van het vaste team is er op gericht allerhande vraagstukken snel en kordaat aan te pakken.  

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

 • Gezonde werkplek
  Wij inventariseren en geven advies over arbeidsomstandigheden die nadelig kunnen zijn voor de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers.
 • Training en opleiding
  Wij richten onze inzet niet alleen op kennisoverdracht, maar op bewustwording, gedragsverandering en besef van eigen verantwoordelijkheid. Zo weten mensen wat ze zelf kunnen doen om vitaal te blijven. We geven praktisch tools, oefeningen een adviezen over om je lichaam gezond en effectief te gebruiken, adequaat om te gaan met stress, werkdruk, eigen emoties en die van anderen.
 • Interventies
  Bij ziekten, stress- en werkgerelateerde klachten versterken we vooral inzicht, de eigen regie en zelfmanagement. Daarnaast geven we praktische tools, oefeningen en adviezen waarmee mensen direct aan de slag kunnen. Zo weten mensen wat ze zelf kunnen doen om klachten te beïnvloeden, te werken aan herstel of beter omgaan met de klacht.

HOE HET BEGON
Ergomotion is ruim 20 jaar geleden ontstaan uit de paramedische praktijk voor Oefentherapie in Amsterdam. In de praktijk kwamen veel cliënten met klachten gerelateerd aan fysieke- en mentale overbelasting. Toen de zorgverzekeraar een pilot startte die de mogelijkheid bood om mensen op het werk te behandelen was de stap naar het bedrijfsleven snel gemaakt. Juist het behandelen en trainen op het werk blijkt effectief te zijn omdat zo een groot deel van de bron van de klachten duidelijk wordt evenals de oplossing om klachten te verminderen en te voorkomen. 

Ergomotion is uitgegroeid tot een landelijk netwerk van professionals met dezelfde passie: mensen en organisaties professioneel en persoonlijk laten groeien door het vergroten van duurzame inzetbaarheid, leiderschap en zelfregie. 

MEER WETEN?
Neem contact op

 • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
 • Momenteel hebben wij geen evenementen
 • Momenteel hebben wij geen aanbieding