Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

2e hands samenleving

Het gaat niet goed met de BV Nederland, het gaat fantástisch! Er is weer geld, zelfs van het soort dat alle kanten op rolt. Vakbondsbonzen zien weer kans hun ego een boost te geven en roepen als vanouds “Wij pikken dit niet langer”, de banken werken hard aan een nieuwe ‘bubbel’ en het paradijs waar wij in leven blijkt groter dan gedacht, het is zelfs een belástingparadijs.

En toch, als je kijkt naar het spectaculaire ‘succes’ van #METOO, rammelt er duidelijk iets. Het is een tik onder de motorkap die maar niet weg wil, wij blijken een tweede hands auto te zijn die allang naar de reparateur gebracht had moeten worden, maar ja, de garantie termijn is overschreden, dus wat doe je dan, nog even wachten, het kan nog best wel. Enig idee wat het effect is van langer wachten? Inderdaad! Dit keer is het geen vervanmijnbed calamiteit waar programmamakers zich bij verkneukelen om een avondvullend programma van te maken. Dit keer mogen wij eens in onze eigen beerput kijken en die blijkt voller dan gedacht. Sommigen (zoals ikzelf) doen daar professioneel wat mee, door bijvoorbeeld opleidingen en cursussen te verzorgen die met ‘persoonlijke ontwikkeling’ te maken hebben. Want de échte verandering (zeker van de problemen die ons zelf betreffen) beginnen bij …..onszelf.

Helaas is de vergelijking met de 2e hands auto actueler dan gedacht, want de response op mijn initiatieven valt in de categorie; ‘Het kan nog best wel….’ Overigens, 10 december (het is slechts één dag en toch……) hou ik gereserveerd voor de échte ‘die hards’, die menen wél aan de slag te willen. Wil je daar meer over weten, dan gewoon ouderwets even bellen. Tel. 06-41548305.

Constant Lamp

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • FiFo Training
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing