Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Seven Keys

Organisatie adviesbureau
Bedrijfsgegevens
Eendrachtstraat 48
2013 RJ Haarlem

Website: http://www.sevenkeys.nl
Telefoonnummer: 0651301625

Contactpersoon
Naam: Mevr. B. Gharbaran
Emailadres: barbara@sevenkeys.nl
Telefoonnummer: 0651301625

Social Media
Facebook https://www.facebook.com/sevenkeys.nl/

Bedrijfsactiviteiten
Organisatie adviesbureau

Uitgebreide beschrijving

Wij adviseren en begeleiden organisaties op het gebied van leiderschap- en organisatieontwikkeling, verandermanagement en performancegericht coachen. Connect - Develop - Perform: zijn de sleutelwoorden voor onze aanpak.

Als gevolg van de huidige ontwikkelingen, waarin organisaties en medewerkers vaak onder hoge druk meer en beter moeten presteren, zien wij de Performance-gerichte aanpak als de brug tussen excellente prestaties en het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Zo verbinden wij onze expertise aan de resultaten die behaald moeten worden. Dit doen wij met jouw organisatie samen, want werken in co-creatie is een van onze uitgangspunten. In onze trajecten nemen we de business needs altijd mee, waardoor de interventies die wij aanbieden impact hebben en waarde toevoegen aan jouw organisatie.

Werken vanuit de LEAN filosofie en Agile, naast het inzetten van social learning is ons dan ook niet vreemd.

Onze diensten dragen bij aan de ontwikkeling van het zelforganiserend vermogen. Het zelforganiserend vermogen stelt je in staat om stabiliteit en zekerheid uit jezelf te halen in plaats van uit je omgeving. Je eigen leider zijn vanuit persoonlijke kracht stelt mensen in staat om hun volledig potentieel in te zetten, dit leidt tot optimaal presteren.

Je bent zelf de sleutel tot succes...

Wil je eens vrijblijvend kennismaken, neem dan even contact met ons op.

Asta van Droffelaar en Barbara Gharbaran

06-42149797 / 06-51301625

www.sevenkeys.nlTerug

Google Maps

Weergeven op kaart

GRATIS kennismaken met Seven Keys
Wij adviseren en begeleiden organisaties op het gebied van leiderschap- en organisatieontwikkeling, verandermanagement en performancegericht coachen.  Connect - Develop - Perform: zijn de sleutelwoorden voor onze aanpak. Zie de aanbiedingen pagina voor onze gratis CONNECT workshop ter waarde van €150 p.p. Moe van het altijd maar bereikbaar moeten zijn?   Wil je jezelf staande houden binnen de snelle veranderingen, de toenemende onvoorspelbaarheid en complexiteit van deze tijd?  Doe mee met onze intro-workshop; (re) CONNECT en maak een start met het bouwen aan jouw ‘zelforganiserend vermogen’ en haal het beste uit jezelf ! Kennismaken met ons?  ….en geïnteresseerd in een gratis introductie workshop CONNECT binnen jouw organisatie/bedrijf?  Laat het ons snel weten en mail naar mail@sevenkeys.nl  VOL = VOL   www.sevenkeys.nl  Barbara Gharbaran & Asta van Droffelaar 

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • FiFo Training
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing