Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Superhuman

Fitness, Nutrition & Lifestyle Coaching
Bedrijfsgegevens
Kromboomsveld 16
2041 GE Zandvoort

Website: http://www.wesuperhuman.nl
Telefoonnummer: 0627002555

Contactpersoon
Naam: Dhr. A. Bautista
Emailadres: info@wesuperhuman.com
Telefoonnummer: 0627002555

Social Media
Facebook https://www.facebook.com/wesuperhuman

Bedrijfsactiviteiten
Fitness, Nutrition & Lifestyle Coaching

Uitgebreide beschrijving

Are you ready to become Superhuman?

Doe even een stap terug en kijk naar je huidige leven. Heb je het idee dat er meer in zit? Dat je nog niet je volledige potentie benut? Zou je je graag zelfverzekerder, fitter, sterker en energieker willen voelen?

Wij begrijpen deze gedachten volledig! Wij weten ook dat jij veel meer kan. Je bent immers bestemd om een superheld te zijn, een Superhuman - iedereen. Iedereen heeft de potentie om een Superhuman te zijn.

Je moet alleen weten waar je moet beginnen.

Andries Bautista

Superhuman Methode

Ik heb dit programma samengesteld, met als doel dat je aan een mooi lichaam kan werken, zonder dat je urenlang bezig bent in de sportschool of constant bezig bent met af te wegen wat je kan of mag eten. Je hebt een eigen leven en fitness moet slechts een onderdeel zijn die er voor gaat zorgen dat jij nog meer uit het leven gaat halen. Voor degene die altijd onderweg is of vaak buiten de deur eet, is dit de ideale manier! Geen schuldgevoel over borrels of etentjes buiten de deur.

Met mij als persoonlijke online coach sta je er nooit alleen voor. Samen met mij werk je aan je doelen en heb je een extra stok achter de deur zodat je er alles uit haalt wat er in zit! Online Coaching is voor een minimumperiode van 3 maanden zodat er een super en blijvend resultaat kan worden behaald waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Natuurlijk kan je er na de 3 maanden voor kiezen om verder te blijven werken aan je volgende doel.

*Nu heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren wat betreft trainings frequentie en methodes. Ik pas jouw plan aan, aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Wil je meer weten?
Neem dan even contact met mij op.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Gratis 30 Dagen Kickstart Plan
Je kunt dit programma beschouwen als een kickstart naar een gezondere en gelukkigere lifestyle. In het eerste gedeelte leg ik je de basis uit van nutrition. Ik wil dat je dit goed leest, omdat ik aan je wil duidelijk maken wat het belang is van de energiebalans. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je weet welke invloed de verschillende voedingsstoffen hebben op je lichaam. In deel twee van het document geef ik je een aantal tips die je vrijwel direct kan toepassen. Hiermee zal je een stap in de juiste richting zetten en resultaat behalen. Het laatste gedeelte beslaat het aspect van fitness en daar zal ik de workouts en oefeningen toelichten.

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • FiFo Training
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing