Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Into Race Control

Events
Bedrijfsgegevens
Emmaweg 1
2042 NT Zandvoort

Website: http://www.bedrijvigheidevents.nu
Telefoonnummer: 0235739741

Contactpersoon
Naam: Dhr. M. Jansen
Emailadres: maarten@bedrijvigheid.nu
Telefoonnummer: 023-5739741

Social Media
Facebook https://nl-nl.facebook.com/intoracecontrol.nl/

Bedrijfsactiviteiten
Events

Uitgebreide beschrijving

Verhuur - Coaching - Training – Met ruim 25 jaar ervaring als coureur in diverse raceklassen waaronder toerwagens, merkencups en formulewagens op zowel nationale en internationale circuits weet Maarten Jansen van Into Race Control/Rijtraining.nu waar het om draait. De ervaringen opgebouwd tijdens de vele raceweekenden en trainingsdagen maar ook de ruim 20 jaar ervaring als race instructeur bij Rensportschool Zandvoort hebben bijgedragen aan de kennis die Maarten met zich meeneemt en deelt met de klanten van Into Race Control/Rijtraining.nu

Op een circuit rijden is meer dan alleen de ideale lijn rijden, gas geven en remmen.
Met de kennisdeling die Into race Control/Rijtraining.nu biedt wordt het rijden op circuits onder de loep genomen van begin tot het einde, ook de voorbereiding is van essentieel belang voor het presteren op de baan. Theorie doornemen, oefenen, analyseren en weer oefenen tot het doel bereikt wordt. En belangrijk de analyse na afloop en het stellen van een volgend doel. Voor verhuur staat er een top 3 BMW E30 cup auto ter beschikking)

Daarnaast organiseert Into Race Control onder de naam Bedrijvigheidsevents,nu Bedrijfsuitjes 'op maat voor hem én haar'

Ieder bedrijf geeft jaarlijks zijn personeel een bedrijfsuitje/incentive als dank voor de inzet van het personeel. Vaak bestaat het gezelschap uit dames en heren. De heren geven over het algemeen vaker de voorkeur aan 'snelle' activiteiten, terwijl vrouwen andere wensen hebben om de dag als geslaagd te ervaren.

Bedrijvigheid EVENTS heeft tot doelstelling om het hem én haar naar de zin te maken, waarbij de wensen van het bedrijf en het personeel voorop staan. We stellen op basis van deze eisen een programma 'op maat' samen.

Bijvoorbeeld: de mannelijke deelnemers willen racen in snelle bolide, de ideale lijnen ontdekken, meerijden met een coureur, of driften, of slippen alles is mogelijk. De vrouwen kiezen liever voor de workshop BBQ voor vrouwen, met gemak een écht vuur maken, heerlijke eerlijke producten bereiden. Of een mindfullness workshop, beauty dag of proeverij, alles is mogelijk. We splitsen de groepen op en aan het einde van de middag treft het gezelschap elkaar in de pitbox of viproom en genieten van een heerlijke BBQ of een chique diner.

We brainstormen graag een eigentijds programma 'op maat voor hem én haar' passend bij de wensen van het bedrijf en het personeel!
Bedrijvigheidevents.nuTerug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • Constant Lamp
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing