Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Henk Hoenderdos

Communicatietraining, coaching en bedrijfsonderzoek
Bedrijfsgegevens
Leendert Meeszstraat 100
2015JT HAARLEM

Website: http://www.hoenderdos.org
Telefoonnummer: 0654666679

Contactpersoon
Naam: Dhr. H.T.W. Hoenderdos
Emailadres: info@hoenderdos.org
Telefoonnummer: 0235387654

Bedrijfsactiviteiten
Communicatietraining, coaching en bedrijfsonderzoek

Uitgebreide beschrijving

Henk Hoenderdos heeft ruim veertig jaar ervaring met communicatietraining, personal coaching en bedrijfsonderzoek. Hij is vooral actief binnen het bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg en onderwijs. Ook stond hij aan de basis van baanbrekende verhoortechnieken bij poltieonderzoeken.

Hoenderdos hanteert bij zijn werk methoden en technieken gebaseerd op hypnotherapie en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Technieken waarvan de waarden en resultaten de laatste jaren steeds meer worden onderschreven en in de praktijk toegepast.

Henk Hoenderdos was veertig jaar geleden een van de eersten die hypnotherapie en NLP vanuit Amerika naar Europa haalde. Vanuit zijn internationale optreden, contacten met (internationaal) vooraanstaande wetenschappers, voortdurend onderzoek naar verregaande optimalisatie en toepassing van de technieken, plus jarenlange praktijkervaring, kan hij op maat gesneden diensten aanbieden, zowel voor bedrijven, organisaties, instellingen als op individueel gebied.

Daarnaast houdt Hoenderdos zich nog altijd bezig met opleiding en nascholing van hypnotherapeuten, communicatieadviseurs en coaches. Ook organiseert hij workshops en lezingen en heeft hij diverse boeken geschreven over zijn succesvolle ervaringen en toegepaste methoden en technieken die hij wil doorgeven en tot toepassing wil laten komen binnen vooral bedrijfsleven, gezondheidszorg en onderwijs.

Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend contact met hem opnemen.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

CASE 36: Handboek Inzicht in bewuste en onbewuste communicatie
Communiceren is de rode draad in zowel ons zakelijke als persoonlijke leven. Goed communiceren is de sleutel tot succes. Inzicht in hoe communicatiepatronen verlopen, zowel bewust als onbewust, biedt kansen om optimaal te kunnen functioneren, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Henk Hoenderdos heeft zich als communicatiedeskundige en therapeut al 40 jaar, zowel nationaal als internationaal, verdiept in hoe interactie tussen mensen werkt en kan worden geperfectioneerd om tot de beste resultaten te komen. Hij verrichtte daarvoor ook wetenschappelijk onderzoek met gerenommeerde wetenschappers. Hypnotherapie en Neuro-Linguïstisch Programmeren staan aan de basis van zijn succes en met trainingen, workshops en cursussen deelt hij zijn kennis met bedrijven, scholen en gezondheidsinstellingen. Zijn ervaringen en methoden en technieken die hij in al die jaren heeft ontwikkeld, zijn op een zeer toegankelijke wijze samengebundeld in een ‘communicatiebijbel’, een levenswerk. De titel, ‘Case 36’ verwijst naar de door hem ontwikkelde communicatiemethodieken die ondermeer hebben geleid tot baanbrekende verhoortechnieken bij politieonderzoeken. Het unieke boek is een must voor iedereen die professioneel met communicatie te maken heeft, maar is ook een handzame handleiding voor een ieder die beter wil communiceren en wil begrijpen hoe communicatie werkt. Het bijna 400 pagina’s tellende boekwerk is voorzien van een voorwoord door Dr. Leo K.J. van Romunde, arts-epidemioloog, met wie Hoenderdos voortdurend samenwerkt om tot nieuwe en verfijndere toepassingen van zijn technieken te komen. Leden van Haarlem Business Plaza kunnen het boek tegen een gereduceerde prijs bemachtigen. In plaats van € 49,95 betaalt men € 39,95 exclusief 6% btw. De eerste twee bestellers krijgen het boek gratis.

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • Constant Lamp
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing