Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Fitland Haarlem B.V.

sport, ontspanning, wellness, restaurants, bedrijfsuitjes, hotel, teambuilding, bedrijfssport,
Bedrijfsgegevens
Bijdorplaan 15F
2015 CE Haarlem

Website: http://www.fitland.nl/fitnesscentra/fitness-haarlem/
Telefoonnummer: 0641674536

Contactpersoon
Naam: Mevr. RS Robbemond
Emailadres: romany.robbemond@fitland.nl
Telefoonnummer: 0641674536

Bedrijfsactiviteiten
sport, ontspanning, wellness, restaurants, bedrijfsuitjes, hotel, teambuilding, bedrijfssport,

Uitgebreide beschrijving

Fitland – Real Fitness Haarlem is gevestigd naast Hogeschool InHolland en goed bereikbaar via de Westelijke Randweg. De sportschool beschikt over zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten en heeft een luxe en ruimtelijke uitstraling. De sportschool in Haarlem bestaat uit drie groepsleszalen, een spinningruimte, een ruime fitness met een spetterende FunXtion ruimte, een uitgebreide ruimte voor functionele krachttraining, gescheiden kleedruimtes met gemengde sauna, een gezellige bar en een inpandig paramedisch centrum.

“Van bewegen naar trainen” dat is het motto van de Fitland sportcentra. Wij staan voor resultaatgericht trainen op ieder niveau. Persoonlijke begeleiding, groepslessen en eerlijke service zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Real Fitness, beleef het verschil!

SLIM INVESTEREN

Gemiddeld kost een verzuimende werknemer u €324,- per dag*. Iedere dag dat uw werknemer niet komt werken betaalt u de rekening voor vervangende arbeid, overwerk en productieverlies. Investeer slim, investeer in preventie. Bescherm uw werknemers tegen uitval door ze fit en vitaal te houden.

Fitland Business & Health biedt hiervoor beweeg- en ontspanningsfaciliteiten aan. Hiermee kunnen uw werknemers door heel Nederland aan hun gezondheid werken onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Mocht er toch sprake zijn van uitval dan hebben wij een netwerk aan zorgaanbieders waarmee wij u verder kunnen helpen.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

1 maand proberen voor € 26,90
Fitland – Real Fitness Haarlem is gevestigd naast Hogeschool InHolland en goed bereikbaar via de Zijlweg – West Randweg. Het Centrum van Haarlem is hier niet ver vandaan. De sportschool beschikt over zeer uitgebreide trainingsfaciliteiten en heeft een luxe en ruimtelijke uitstraling. Bij Fitland Haarlem staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat er in zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • FiFo Training
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing