Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Haarlem Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Haarlem Business Plaza alle ondernemers uit Haarlem een platform om zich te profileren.

Doel Haarlem Business Plaza:
Het doel van Haarlem Business Plaza is om ondernemers uit Haarlem een platform te bieden om zich te profileren. Op Haarlem Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Haarlem  vindbaar. Op Haarlem Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Haarlem. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Haarlem Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier


Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • NLPensioen
  • CoolXperts
  • Carlton Square
  • Parmentier Advocaten
  • FiFo Training
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Huis aan Huis.nu
Mailmore
KiWi Marketing