Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Rechtszaken.nl

Juridische dienstverlening
Bedrijfsgegevens
Van Eedenstraat 9
2012 EL Haarlem

Website: http://www.rechtszaken.nl
Telefoonnummer: 0887324879

Contactpersoon
Naam: Dhr. M.G. Hofman
Emailadres: info@rechtszaken.nl
Telefoonnummer: 0887324879

Bedrijfsactiviteiten
Juridische dienstverlening

Uitgebreide beschrijving
Topjurist voor een vaste prijs!
 
Als ondernemer heeft u al genoeg aan uw hoofd. Moet u zich dan ook nog zorgen maken over de kosten van een advocaat of jurist? Wij vinden van niet.
 
Bij rechtszaken.nl weet u waar u aan toe bent. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de kosten, zodat we daarna samen onze aandacht voor 100% kunnen besteden aan het behalen van een goed resultaat. Bij voorkeur werken wij met een vaste prijs. Dit standaardbedrag dekt onze werkzaamheden, kantoorkosten, reistijd en reiskosten. Voor ondernemers is het soms interessanter als een zaak op uurtarief wordt behandeld. Ook daar kunnen we goede afspraken over maken.
 
Voor welke prijsafspraak u ook kiest: het honorarium is altijd zeer scherp, terwijl de kwaliteit en service op topniveau worden gegarandeerd. Bij rechtszaken.nl is uw dossier dus in goede handen. Onze juristen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundig Adviseurs (NVRA): een waarborg voor kwaliteit. Onze dienstverlening houden we zo laagdrempelig mogelijk. Als u dat prettig vindt, bezoeken wij u gratis op kantoor om de betreffende kwestie te bespreken. Ons kantoor is gevestigd in de Waarderpolder.


Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Lunchbijeenkomst nieuwe privacyregels (AVG / GDPR) met GRATIS naslagwerk en KORTING
Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) in werking. Deze Europese wet heeft grote gevolgen voor de manier waarop ondernemers mogen omgaan met persoonsgegevens. Het is voor alle ondernemers belangrijk om zich hier goed op voor te bereiden, want als de regels niet worden nageleefd kunnen er zeer hoge boetes worden opgelegd. Dit geldt niet alleen voor grote bedrijven, maar óók voor het MKB. De komende periode organiseert Rechtszaken.nl in samenwerking met Parmentier Advocaten inleidende bijeenkomsten over de AVG. Daarmee leert u meer over de achtergrond van de AVG, de verplichtingen die u als ondernemer straks heeft, en hoe u hiermee om kunt gaan. Na afloop van deze cursus beschikt u over voldoende informatie om te bepalen hoe groot de impact van de AVG is op uw organisatie, welke afwegingen u dient te maken en hoe u de eerste concrete stappen kunt zetten om ‘AVG-proof’ te worden.   De basiscursus AVG wordt maandelijks verzorgd in een aansprekende locatie in Haarlem of directe omgeving, en vindt steeds plaats rond lunchtijd (11.30 tot 14.00 uur). De investering bedraagt € 299,00 excl. BTW. Drankjes, koffie/thee en de lunch worden door ons verzorgd. U ontvangt als member van Haarlem Business Plaza een GRATIS naslagwerk t.w.v. € 45,60. En wilt u een collega of een relatie meenemen? Dan bieden wij deze tweede persoon 50% korting. Meer informatie of inschrijven via: www.avg-support.nl

Members en partners van Haarlem Business Plaza

  • Haerlems Bodem
  • Trantrix
  • CoolXperts
  • LAM ERA makelaars
  • Rechtszaken.nl
  • Constant Lamp
Profiteer van de voordelen als member van Haarlem Business Plaza Meld u nu aan

Adverteren op HBP?
CoolXperts Marketing